RÓLUNK

TUDOD, HOGY MIT ISZOL?

Organikus, biodinamikus és natúr borok

Specialista borlelőhelyként 2006 óta foglalkozunk természetes és natúr borok népszerűsítésével és forgalmazásával. Termőhelyük sajátosságainak teljes tiszteletben tartásával készült boraink elsősorban kis magyar és európai birtokokról származnak, amelyek egytől-egyig ékes bizonyítékai annak, hogy a mainstream mellett létezik az évszázadok alatt kialakult borvalóság.

 

WEBSHOP
 

Termékeinket megújult webshopunkban tudod megvásárolni.

20 000 Ft felett továbbra is ingyenesen szállítunk házhoz Budapesten és Pest megyében hétfőtől péntekig. 

Kattints fent, vagy itt a Webshop linkre és kezdd meg a vásárlást azzal, hogy kosárba helyezel egy terméket.

A vásárlás végén az adataid megadásával regisztráld magad!
 

Mitől is lesz természetes egy bor? Attól, hogy vegyszermentesen termesztett szőlőből, adalékanyagok és manipuláció nélkül készül. A tudatosság a táplálkozásban, napjaink egyik legfontosabb témája. Egyre többen tudni szeretnénk, honnan származik és mi kerül az élelmiszerünkbe.  A bor esetében azonban nem kötelező ráírni a címkére, hogy mi van a palackban. Sok esetben nem csak szőlő az alkotóeleme, hanem egyéb adalékanyagok is.
 

A Mitiszol? zászlajára tűzte a felszívódó vegyszerek és gyomirtó nélkül művelt, egészséges, tiszta szőlőből, a pincében minimális beavatkozással készült borok képviseletét. Valljuk, hogy a jó borhoz nincs semmi hozzáadva és nincs belőle
semmi elvéve, így fejezi ki a termőhely, talaj, klimatikai adottságok, vagyis a terroir megismételhetetlen jellegét, legyen az bio, biodinamikus vagy natúr.

PARTNERÜNK

 

Új márkatulajdonosunk, a Chef Market Zrt. hozzánk hasonló elkötelezettséggel hisz abban, hogy az ember az, amit megeszik és megiszik. Éppen ezen ideológiai megegyezések kapcsán építjük fel közös munkánkat, melynek végső célja a vásárlóink elégedettsége.

Képernyőkép – 2020-11-11 13-57-14-2.p